Partners
BizResult is energiek, inventief, ervaren en krachtig op het vlak van integraal management. Zij beseft zich echter terdege dat zij niet alle wijsheid in pacht heeft. BizResult maakt daarom, waar nodig, gebruik van specifieke en specialistische expertise bij haar partners. BizResult is overtuigd van de kracht van verbinding en co-creatie. In het belang van u en uw onderneming. Partnerships zorgen mede voor het continu optimaal resultaat waar BizResult voor staat.

BizResult is voor het realiseren van continu optimaal resultaat voor uw onderneming de volgende partnerships aangegaan:

     STB maakt al meer dan 20 jaar software die klantrelaties en bedrijfsprocessen ondersteunt. Met hun databaseoplossingen worden mensen en processen met elkaar verbonden. Verbindingen leggen is de grote kracht van STB. Door het inzetten van deze kracht en expertise is BizResult nog beter in staat om uw onderneming te ondersteunen naar optimaal resultaat: www.stb.nl              

    Worknets.com is een jong en innovatief bedrijf dat is gevestigd in Houten. Worknets biedt een state-of-the-art en krachtig communicatie- en samenwerkings-platform. Worknets is makkelijk in gebruik en biedt optimaal control en mogelijkheden door de diverse applicaties. De Worknets-app is te verkrijgen in de Apple Store en Google Play. Door de inzet van worknets is BizResult nog beter in staat om virtueel en 24/7 uw onderneming te ondersteunen naar optimaal resultaat: www.worknets.com   

  THINNC (The INNovation Company) is een Houten's bedrijf dat Nederlandse organisaties begeleidt van een traditioneel organisatiemodel naar een Social Business. Een sociale, flexibele organisatie waar kennisdeling, nieuwe samenwerkingsvormen en duurzaam ondernemen centraal staan. Haar activiteiten richten zich op het neerzetten van een toekomstgerichte interne organisatie en het verbinden van deze organisatie met de buitenwereld. Door het partnership met THINNC is BizResult nog beter in staat om uw onderneming te ondersteunen naar optimaal resultaat: www.thinnc.nl.

  Orchidea-Consulting is een bedrijf dat gespecialiseerd is in new business development, procesoptimalisatie en innovatiemanagement. Het bedrijf volgt op deze 3 deelgebieden niet een vast stramien, maar genereert speciaal op uw onderneming toegesneden methodieken. Op deze wijze krijgt uw onderneming het maatwerk waar daadwerkelijk behoefte aan is. Door het partnership met Orchidea-Consulting is BizResult nog beter in staat om uw onderneming te ondersteunen naar optimaal resultaat: www.orchidea.nl.


Altijd verbindend
 
BizResultOver onsIntegrale ondersteuningVirtuele ondersteuningContact