Curriculum Vitae
Stefan de Leeuw, oprichter en directeur van BizResult, is geboren in 1970. Na het eindexamen gymnasium , is hij gestart met Economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en vervolgens via Rechtsgeleerdheid en Milieukunde afgestudeerd aan de Universiteit Stefan de Leeuw, oprichter en directeur van BizResult, is geboren in 1970. Na het eindexamen gymnasium is hij gestart met economie wetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en vervolgens via rechtsgeleerdheid en milieukunde afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht.


Zakelijk CV

     Stefan is ruim 15 jaar werkzaam geweest als manager van afdelingen van 10 tot 150 medewerkers. Deze afdelingen waren zowel operational excellence als client intimacy georiënteerd. Stefan was integraal verantwoordelijk voor de afdelingen op het gebied van commercie, efficiency, HRM en risico. Hiernaast heeft hij zich bewezen in het ontwikkelen en aansturen van inspirerende en succesvolle klantevenementen met uitzonderlijke commerciële resultaten. Tijdens zijn managementfuncties heeft Stefan zich structureel doorontwikkeld op het gebied van leiderschap, management, coaching, auditing, CRM, projectmanagement, talentontwikkeling en marketing&sales. Tevens heeft Stefan zich verdiept in recente IT-ontwikkelingen op CRM.      


Tophockey CV

     Stefan is een fanatiek sportliefhebber. Zowel passief als actief. Als hockeyer heeft hij in diverse hoofdklasseteams en vertegenwoordigende teams gespeeld. Hiermee heeft hij internationale prijzen gewonnen, waaronder de Europa Cup. Als trainer/coach was Stefan verantwoordelijk voor de prestaties van verschillende tophockeyteams. Onder zijn leiding zijn diverse teams Nederlands Kampioen geworden.
 

Persoonlijkheid CV

 Stefan is een toegankelijk persoon met een goed gevoel voor humor en onderlinge verhoudingen. Hij is inspirerend en kan daarmee anderen uitdagen het beste van zichzelf te geven. Stefan is ambitieus, krachtig en resultaatgericht. Hij wil graag excelleren en is hierin inventief: “Kan niet, bestaat niet”. Bovenal is hij loyaal en betrokken en gaat hij voor gezamenlijk resultaat.

Altijd intrinsiek gemotiveerd
 
BizResultOver onsIntegrale ondersteuningVirtuele ondersteuningContact